|
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 17:00
Бажання
Порівняння
Кошик

Металеві меблі для комфорту у Вашому офісі

Категорії

Незважаючи на проникнення у виробництво різних матеріалів, металеві меблі продовжують утримувати свої позиції в корпоративному секторі. Такі меблі мають конкретні переваги, які будуть перераховані нижче.
Термін експлуатації практично будь-яких модифікацій металевих меблів серйозно перевищує термін експлуатації меблів із ДСП; Фактично вважається, що може досягати 25 років і більше. Архівні та офісні картотеки виготовляють із листового металу товщиною 1,0 мм та більше; у поєднанні з якісним фарбуванням такі меблі здатні чинити опір будь-яким можливим проблемам. Зокрема, при переїздах фірми на нове місце металеві меблі можна відразу використовувати за своїм прямим призначенням; дерев'яні меблі в цілому менш міцні.
Безпека: до вмісту металевих шаф набагато важче дістатися, ніж у моделях з дерева – особливо, якщо вжито заходів щодо посилення замків та контролю над ключами. Процес зламування металевих меблів неминуче супроводжується сильним шумом, що допоможе забезпеченню високого рівня безпеки. Окремої згадки стоїть система замикання – вже зараз досить часто можна зустріти шафи з електронним замком; за бажання можна встановити меблі з посиленим захистом від злому.
Надійність: металеві меблі використовуються в тих областях, де мається на увазі дуже інтенсивне використання меблів за прямим призначенням. На відміну від домашніх меблів, шафа в офісі може відкриватися кожні 4-5 хвилин – це навантаження на петлі та на саму конструкцію. Достатню надійність може забезпечити металеві меблі, за умови відповідних технічних рішень; всі відомі виробники таких меблів особливу увагу звертають на надійність.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину